Inrichting nieuw bedrijfspand in bandensector te Genk, België

Onze klant in de bandensector, gespecialiseerd in grondverzet en EM banden zocht voor de uitbreiding van hun magazijn in hun nieuwe bedrijfspand te Genk, België een partner in magazijninrichting. Europe Racking werd ook hier gekozen tot partner voor het leveren van een nieuwe reeks bandenstellingen.

Het nieuwe bedrijfspand gevestigd in Genk, België, moest voor een extra opslagcapaciteit zorgen. Samen met onze klant zijn onze engineers aan de slag gegaan om aan alle wensen en opslagnoden te kunnen voldoen.

De klant beschikte reeds over onze bandenstellingen. Deze hergebruiken in het nieuwe pand was dan ook vanzelfsprekend. Vermits het bandenstelling systeem van Europe Racking makkelijk uitbreidbaar, verplaatsbaar en aanpasbaar is vormde deze uitbereiding geen probleem voor de engineers en monteurs van Europe Racking.

Integendeel, de nieuwe bandenstellingen werden verder gebouwd aan de reeds bestaande stellingen om zo een minimaal aan opslagruimte te verliezen.

Doordat de bandenstellingen van Europe Racking bruikbaar is al basis voor een mezzanine systeemvloer, zorgde dit voor nog méér opslagruimte voor onze klant. Onze bandestellingen kunnen tot 3 verdiepingen hoog gebouwd worden, waardoor duurdere vrijstaande vloeren overbodig worden.

Deze stelling met mezzaninevloer word geleverd met de hierbij horende balustrades, trappen en met uw keuze van houten of roostervloeren. Dit alles met de garantie van een sterke, veilige en flexibele structuur voor uw magazijn.

De bandenstellingen werden tevens geleverd in dezelfde kleuren als de reeds bestaande oudere bandenstelling van de klant. Door ons ruim gamma aan ral-kleuren kunnen we ervoor zorgen dat u magazijn één proper en samenhangend geheel vormt.

Wij bij Europe Racking zijn blij onze klant een oplossing te kunnen bieden van hoge kwaliteit die hem kan ondersteunen bij het versterken van zijn concurrentiepositie.

Wij wensen onze klant dan ook veel succes toe op hun nieuwe bedrijfslocatie.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.