Home | Ons verhaal

Over Europe Racking

Europe Racking bestaat sinds 2013, maar heeft een historie die verder teruggaat. Het is namelijk begonnen als de divisie Bosal Magazijninrichting en ging in juli 2013 zelfstandig verder onder de huidige naam. Begonnen als extra service voor klanten van Bosal is het in de jaren uitgegroeid tot één van Europa’s belangrijkste spelers op het gebied van (maatwerk) magazijninrichting. Onze 35 medewerkers bedienen klanten in geheel West-Europa.

Ruimte voor uw plannen

Europe Racking maakt ruimte voor uw plannen. Concreet vertaalt dit zich in (maatwerk)oplossingen voor magazijninrichting. Met meer dan 40 jaar ervaring in dit vakgebied durven wij wel te stellen dat wij voor elk opslagvraagstuk een oplossing kunnen bieden. Onze in-house R&D-afdeling is in staat om tijdens het offertetraject prototypes te ontwikkelen, zodat wij snel en flexibel in kunnen spelen op behoeftes van onze klanten. En met een eigen productiefaciliteit in Nederland kunnen wij snel leveren.

Hoe groot uw magazijn ook is, wij gaan de uitdaging graag aan. Dus ook voor kleinere projecten bent u van harte welkom. Altijd kunt u vertrouwen op de beste expertise en heeft u één contactpersoon die u door het gehele traject begeleidt. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing voor uw specifieke situatie krijgt.

Sterk in de basis

De systemen van Europe Racking draaien al jaren mee en hebben zich keer op keer bewezen. Vanaf het begin maken wij gebruik van hetzelfde beproefde basissysteem. Dit heeft voor u als klant meerdere voordelen. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van een door en door getest systeem. En wilt u in de toekomst uw magazijn uitbreiden? Dan weet u zeker dat de inrichtingselementen die u dan aanschaft perfect passen op uw huidige systeem. Ook het samenvoegen van magazijnen is daardoor geen enkel probleem. Uiteraard blijven wij onze producten verder doorontwikkelen en werken we aan onze dienstverlening.

Waarom Europe Racking?

Europe Racking helpt u met magazijnopstellingen en magazijninrichting, precies afgestemd op uw branche en ruimte. Maatwerk is onze standaard. Onze experts komen met oplossingen die passen bij uw opslagvraagstuk. Dankzij inhouse productie, duurzame kwaliteit en een eigen montageteam maken we van plannen in no-time werkelijkheid.

Betrokken partner
maatwerk is standaard
Eigen productie
made in Holland
Duurzame kwaliteit
sterk & verstelbaar
Continuïteit
flexibel uitbreidbaar

Trots op onze klanten

Dit zijn voorbeelden van klanten, die hun magazijn met hulp van Europe Racking hebben aangepast of volledig nieuw hebben ingericht.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.