Inrichting voor bandencentrale

Voor deze klant hebben we de inrichting voorzien voor zijn bandenopslag.
Deze klant had in zijn werkruimte ook plaats nodig voor de opslag van zowel nieuwe banden, als banden op velg voor de opslag van winterbanden en zomerbanden. Dit moest natuurlijk zo efficiënt mogelijk zodat hij de benodigde sets banden kon opslaan, en genoeg ruimte overhield voor het werken aan de voertuigen. Ook moesten de banden op een gebruiksvriendenlijke manier gehanteerd kunnen worden door de werknemers.

Om de benodigde werkplaats voor de voertuigen vrij te houden en toch te voldoen aan de opslagruimte die door de klant gevraagd werd zijn we hier de hoogte ingegaan. Door een vloer op de eerst laag stellingen te zetten verdubbelen we na genoeg de beschikbare vloer oppervlakte. Dit zorgt voor een grote toename van de opslagruimte, en een efficiënter gebruik van het volume van het gebouw dat de klant ter beschikking had. Om de banden vlot op de verdiepingsvloer te krijgen zonder gebruik te moeten maken van een heftruck is hier een speciale bandenlift voorzien. Deze laat toe dat werknemers vlot banden naar boven en beneden kunnen halen.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.