Totaalproject auto-onderdelen gigant in Weiterstadt,Duitsland

Europe Racking werd gekozen als partner voor de volledige inrichting van een nieuwe vestiging van een auto-onderdelen groothandel in Weiterstadt, Duitsland. De nieuwbouw bedrijfshal werd volledig ingericht door Europe Racking magazijninrichting.

De nieuwe vestiging in Weiterstadt vroeg voor een totaalproject van formaat. Door ons uitgebreid gamma aan producten was het voor ons mogelijk om onze klant een totaal oplossing te bieden die aan al zijn opslagnoden voldeed.

Het totaalproject bestaat uit een combinatie van onze legbordstellingenen grootvakstellingen. Honderden meters stelling werd er geleverd en geplaatst. Hierdoor konden we tegemoet komen aan de opslagnood van kleinere goederen alsook goederen die zowel groot als zwaar zijn.

Om alle ruimte optimaal te benutten werd er ook gekozen voor een koud gewalste systeemvloer. Door gebruik te maken van dit modulair systeemontstaat een zeer solide en snel te monteren systeemvloer. Deze laat ook toe de opstelling van de stellingen, die er onder en erop staan, vrij te kiezen.

Er werd ook gekozen voor onze beide soorten systeemvloeren waarbij de vloeren zowel op als tussen de stellingen gemonteerd werden. Door onze grootvakstellingen te gebruiken als basis voor een systeemvloer kan men een duurdere vrijstaande vloer vermeiden. De systeemvloeren kunnen ook afgewerkt worden met balustrades, trappen en roosters naar wens.

Dankzij de uitgebreide kennis van onze eigen engineers en ons ruim gamma aan producten staat Europe Racking garant voor een veilige, sterke, duurzame en flexibele inrichting van uw magazijn.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.