Volledige magazijninrichting te Warrington, Engeland

In Warrington hebben we voor een groothandel in de automobielsector de complete magazijninrichting verzorgd in een nieuwe bedrijfshal

Bij dit soort klanten is er een zeer groot gamma aan producten. Dit zorgt voor verschillende opslagnoden door de verschillen in formaat tussen de producten. En dit moet natuurlijk op een zo efficiënt mogelijke wijze ingepast worden in de ruimte. Waarbij er niet enkel moet gekeken worden naar opslag maar ook naar gebruiksgemak.

Onze adviseur heeft eerst de wensen van de klant besproken. Aan de hand van zijn wensen hebben we een tekening gemaakt. De tekening was een verrassing voor de klant. De ruimte was veel efficiënter te benutten dan hij gedacht had. Door de toepassing van een mezzanine is de opslagcapaciteit sterk vergroot. We hebben gebruik gemaakt van legbordstellingen, grootvakstellingen en daarop een mezzanine met legbordstellingen. Op deze manier konden alle producten gestockeerd worden op een zo efficiënt mogelijke wijze.

GROEIPLANNEN? EXTRA RUIMTE NODIG IN UW MAGAZIJN?

Onze experts helpen u met de optimale magazijnopstelling voor uw ruimte. Neem contact op voor een andere kijk op magazijninrichting en een voorstel op maat.